Onderhoud

Een website in WordPress is redelijk eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Kijk maar eens naar de websites op het internet. Daar is de meerderheid van de websites die je bezoekt  gemaakt in WordPress.

Ook een website in WordPress moet je onderhouden.

Dat is niet alleen het geval bij websites die op maat zijn gemaakt. Op deze pagina vertel ik je meer hierover en waar IZEE je bij kan helpen.

Updaten WordPress plugins

Bij een website in WordPress worden vaak plugins gebruikt. Dit is bijvoorbeeld om formulieren te maken, landkaarten te tonen, imagegalleries etc. Die moeten wel eens worden bijgewerkt. Door een klik op de knop kan dat. Soms is dat niet mogelijk en is er een backup van de website nodig of moet het in een bepaalde volgorde.

 Thema update – backuppen website

Het is mogelijk om in WordPress een zelfgekozen thema te kiezen. Vaak is het zo dat deze wordt bijgewerkt en moet worden geupdate. Hierbij is het dan noodzakelijk om dan een backup te maken van de website. En na het updaten moet de website site weer getest worden.

Per uur onderhouden

Het is belachelijk dat er nog bedrijven zijn die je belasten met een fee per maand. Terwijl er eigenlijk helemaal niets is gebeurd betaal je dan toch een redelijk bedrag. Niet bij IZEE. Bij IZEE betaal je voor de uren als er werkelijk ook wat is gedaan, en niet meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Klik hier