Ken je dat? Na een lekkere frisse douche stap je in een net opgemaakt bed. Herken je dit gevoel? Het gevoel van fris en nieuw? Waarom zou je dat niet willen bij jouw website? Een website die je wèl kan bekijken op een mobiel apparaat, een website die wèl past bij het nu! IZEE helpt je hierbij!

Het is heden not done om als bedrijf geen website te hebben. Probeer het eens uit: Praat met iemand over een bedrijf en let op wat er gebeurt. Deze persoon pakt gelijk zijn telefoon en zal dan via een zoekmachine als Google het bedrijf opzoeken. Of je hebt een gesprek over een bepaald bedrijf, dan verwijs je ook vaak naar een website of ‘Google maar…’.

Ik kan je ook adviseren om geen website te laten ontwikkelen omdat je geen producten verkoopt via internet. Alleen zal je dan achter de feiten aanlopen want eigenlijk eist de buitenwereld dat je toch een website hebt. En met buitenwereld bedoel ik de potentiële klanten, concurrenten, leveranciers en tegenwoordig ook de overheidsinstanties.

Bij een website horen tegenwoordig reviews, een duidelijk portfolio en een eenvoudige manier van contact opnemen via een formulier, social media (Facebook, Twitter) of telefoon.

Wil je een website laten ontwikkelen?

Dan kan je kiezen uit het laten maken van een site met WordPress (zoals deze site) of een website op maat (zie de website van WE den Hertogschool of de website van InnerSmile)

Wil je meer weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.