Allan de Bruin - Eigenaar van IZEE

Allan de Bruin – Eigenaar van IZEE

Al sinds 2006 werk ik in de testbranche. Bij verschillende opdrachtgevers heb ik websites, webapplicaties en desktopapplicaties getest.

De testopdrachten

De testopdrachten waren van 2006 tot en met 2013 in dienstverband bij detacheringsbureaus als ITNL Solutions en Getronics Pink Roccade.  Via deze detacheerders kwam ik in opdracht te werken als tester bij o.a. Ministerie van Algemene Zaken, Huurcommissie, CAK, CVZ, Allerhande, AEGON, ABN AMRO, ING en de Nationale Nederlanden.

Freelancen / ZZP

Vanaf 2013 heb ik de stap genomen om als freelancer / zzp’ er te gaan werken. De opdrachten die ik dan heb  zijn vooral agile/ scrum projecten geweest die over het algemeen te maken hebben gehad met het testen van websites en webbased applicaties.

Het bedrijf IZEE

In 2007 heb ik de stap genomen om naar de KVK te gaan en een onderneming op te gaan zetten. Mijn eerste onderneming noemde ik BasicNet, daarna BASIC2BASIC en daarna de definitieve naam IZEE.

IZEE staat voor “Ik zie”. Deze naam is speciaal gekozen omdat je als testbedrijf kan zien en registreren van wat je hebt getest.

Kennisdeling – Blog van IZEE

Kennisdeling is een leuke bezigheid om de tijd effectief te vullen. Daarom schrijf ik ook blogs. De meeste blogs gaan dan over het testen en websites bouwen. Deze zijn hier te lezen