IZEE maakt nu ook websites met WordPress. 

Een tijd geleden bedacht ik mij opeens om de website van IZEE in WordPress te gaan maken.  En dat is goed gelukt zoals je kan zien. Daarom heb ik besloten om ook WordPress sites te bouwen en te onderhouden. 

Eenvoud voor de relatie

De bouw van een website in WordPress is redelijk eenvoudig en voor de relatie van IZEE ook goed te gebruiken.  Ook heeft de relatie minder kosten omdat er niet veel uren (lees: kosten) worden gemaakt met het bouwen van het CMS op maat.

De twee relaties die nu een website hebben laten bouwen door IZEE in WordPress zijn Baptistengemeente Den Haag en Kind Op Koers.

Losse opdrachten / verhuizen van een WordPress website

IZEE heeft ook voor twee websites support kunnen bieden. Dit is een relatie van IZEE waarbij een verhuizing van servers moest worden gerealiseerd. Dit is gedaan voor Balanspunt.nl en DofnaTherapie.nl. Verhuizing is geslaagd al zeg ik het zelf. Uiteraard zijn de websites na het verhuizen grondig getest.

Onderhouden van een website in WordPress

Een website moet ook onderhouden worden. Ook websites die gemaakt zijn met WordPress. Het kan zijn dat er geen kennis is, geen tijd of, wat uiteraard ook mogelijk is, geen interesse is om dit te doen. Daarom biedt IZEE u aan om de website te onderhouden. Meer info over het onderhouden kan je hier vinden.