Nieuwe website van radio 10 online.

Een tijdje geleden was er bij Radio10 de vraag of er luisteraars zijn die het leuk vinden om advies te geven als ze een nieuwe website gaan bouwen. Uiteraard zag ik dit als een uitdaging en heb mij aangemeld. Altijd leuk op m’n CV, toch?

Onlangs is de nieuwe website van Radio10 dus online gegaan. En het resultaat is geweldig! Het is geweldig om te zien dat de adviezen die we (twee andere luisteraars en ik) hebben gegeven ook terug te zien waren in de website. Het meest fijne is dat de website responsive is (de website past zich aan het scherm/ device aan)

Het eerste artikel op de website bedankt ook de mensen die hebben meegewerkt aan de realisatie van de website. Het is dan ook erg leuk om mijn naam daar te zien staan.

Radio 10 bedankt

Ik hoop dat luisteraars blij zijn met het resultaat!