Wanneer een website online gaat, kan het zijn dat hier nog de laatste puntjes op de ‘i’ gezet moeten worden. In deze laatste fase kan IZEE jouw website testen. Na deze check ontvang je een testadvies waarmee je de website eventueel kan laten tunen en opleveren.  Zo kan je de website laten doen wat deze moet doen!

Wat houdt het testen in?

Het testen houdt in dat de website gecontroleerd zal worden op verschillende punten. Verder staat beschreven wat er precies zal worden getest.

Waarom zou je een website testen?

Als een website niet getest is, kan er ook niet gecontroleerd worden of je dát krijgt wat er is beloofd. Ook kan je hoge kosten besparen. Je bespaart op kosten als er fouten zijn gevonden, voordat de website online is. Het kost bijvoorbeeld geld en tijd als het bestelformulier niet werkt en klanten kunnen hierdoor niets bestellen.

Waar zal de website op worden getest?

Er zal worden gekeken naar onder andere:

  • Is de website goed te bekijken in verschillende browsers?
  • Hoe snel is de website? Laadt de website snel genoeg als je deze bekijkt op een smartphone?
  • Kan je de website goed bekijken op mobiele apparaten zoals een smartphone, tablet of IPad?
  • Is de website gebruiksvriendelijk?
  • Werken de formulieren?
  • en meer!

Wat krijg je van ons als de website is getest?

Als de website is gecontroleerd, krijg je een gedetailleerd adviesrapport. In dit adviesrapport staan adviezen uitgewerkt om de website te verbeteren. Dit advies kan je dan overleggen bij de websitebouwer.

Wat kost het testen van een website?

Het testen van een website is een investering die maar €150* kost. Dus investeer en bespaar geld door jouw website te laten testen!

Interesse? Begin met kosten besparen!

*excl 21% btw